Tag Archives: alkalmazás

Képeken a Google Glass új kiadása

Mostanában hatalmas volt a csend a Google okosszemüvege körül, egyre többen kezdték azt gondolni, hogy a keresőóriás végleg leállt a fejlesztéssel. Szerencsére erről szó sincs. Nemrég az amerikai FCC hivatal jóvoltából kikerült egy jó adag kép a Google Glass legfrissebb kiadásáról, ami az Enterprise Edition nevet viseli: Az új kiadás állítólag már Intel Atom processzorral… Read More »

Android Wear-re már több app van, mint Google Glass-ra!

Már több, mint egy éve készítenek a fejlesztők különböző alkalmazásokat a Google okosszemüvegére, emellett azonban az okosórákra is nagy figyelmet fordít a keresőóriás. Nagyjából egy hete debütált a Google okosóra platformja, az Android Wear, ami már most lehagyta a Google Glass-t az alkalmazások számát illetően. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Google-szemüveg még mindig béta… Read More »

Életmentő Google Glass

Még nem igazán körvonalazódott ki teljesen a Google okosszemüvegének valódi haszna, de azt már most látjuk, hogy a nyílt Android rendszernek köszönhetően rengeteg felhasználási lehetősége van, elég csak a legutóbb bemutatott sportolóknak készült appra gondolni. Vannak azonban ennél komolyabb területek is, amire Patrick Jackson tűzoltó világított rá, aki egyébként szabadidejében Android fejlesztéssel is foglalkozik. Mivel ő… Read More »

Versenyezz magaddal! – érdekes alkalmazás sportkedvelőknek

Eddig kevés olyan alkalmazás van a Google okosszemüvegére, amire annyira jó és érdekes, hogy rengeteg embert magával ragad. Most azonban egy olyan app van készülőben, amit sportolóknak, sportkedvelőknek szánnak, és az a lényege, hogy magunk ellen tudunk versenyezni. Pontosabban egy vagy több korábbi teljesítményünkhöz tudjuk mérni, hogy hogyan is állunk éppen, és ez rengeteg motivációt… Read More »