Tag Archives: ár

Már bárki vehet Google Glass-t az USA-ban!

Eddig erősen lekorlátozták azok számát, akik megvehették a Google okosszemüvegét, és leginkább csak meghívóval lehetett bekerülni. Most azonban az USA-ban megnyitották a lehetőséget bárki számára! Pár hete már volt olyan lehetőség, hogy egy napig bárki megvehette a készüléket, és sokan éltek is a lehetőséggel. A Google most kiterjesztette ezt, és az oldalukon keresztül már bárki… Read More »

Megvehető lesz a Google Glass, de csak egy napig!

Azt gondoltuk, hogy még sokáig nem lesz elérhető kereskedelmi forgalomban a Goole okosszemüvege, ezért is volt meglepő a bejelentés, miszerint 1 napig bárki megveheti majd. Eddig csak az Explorer program résztvevői szerezhették be az eszközt, de ezzel a mostani lépéssel jelentősen kibővülhet a használói kör. Persze meg kell említeni, hogy az 1 napos vásárlási lehetőség… Read More »

Mégsem lesz olyan olcsó a Google Glass

Több pletyka is terjedt korábban a Google okosszemüvegének jövőbeni értékesítésével és árával kapcsolatban. Azt lehetett például sok helyen olvasni, hogy 2014-től az amerikai Best Buy áruház fogja értékesíteni az eszközt, mégpedig egy külön a Google termékeinek fenntartott nagyobb területen az áruházon belül. A másik hír ami felröppent az az volt, hogy 299 dollár lesz a… Read More »

Csak 299 dollár lesz a Google Glass ára?

Sokakban ellenérzést váltott ki, amikor kiderült, hogy a Google okosszemüvegének első darabjaihoz igen magas áron lehet csak hozzájutni. Egész pontosan 1500 dollárt, azaz kb. 340 ezer forintot kellet kifizetnie annak, aki első kézből akarta tesztelni ezt az új eszközt. Persze ez valamennyire érthető is volt, mivel egy új termék kifejlesztésének igen nagy költségei vannak. Ennek… Read More »

Akik 10-szeres árat fizettek az okosszemüvegért

A Google új okosszemüvegét már tavasszal elő lehetett rendelni, és ez egy nagyon jó lehetőség volt azoknak akik már nagyon hamar ki szerették volna próbálni ezt a nagyszerű fejlesztést. A Google Glass most még egy nagyon drága játékszernek számít, mivel az előrendelőknek ez 1500 dollárba került, ami átszámítva nagyjából 340.000 Ft. A Forbes számítása alapján az… Read More »