Tag Archives: használat

Kitiltották a Glass-t a brit mozikból!

Múlt hét óta kapható a Google Glass az Egyesült Királyságban, de máris száműzték a legtöbb moziból. Az okosszemüveg viselése nem csak a film vetítése közben tilos, hanem előtte és utána is. A tiltás legfőbb oka természetesen, hogy senki ne rögzíthesse a filmeket. Persze mi ezt azért kicsit túlzásnak érezzük, hiszen a Google Glass akkumulátora nagyjából… Read More »

10 hely, ahol tilos az okosszemüveg

Még meg sem jelent a Google okosszemüvege, de máris sok helyről kitiltották. Hazánkban erre még nincs példa, de más országokban már sorra születnek az olyan törvények és szabályok, amik korlátozzák az ilyen eszközök viselését. Nézzük, hogy melyek is azok a helyek, ahol valószínűleg nem viselhetünk majd okosszemüveget:   10. Bankok és automaták A bankoknál és a… Read More »

Részletes Google Glass teszt videó

A Google okosszemüvegének béta változatát, azaz az Explorer Edition-t már jó ideje megkapták azok, akik előrendelték 1500 dolláros áron. Pár napja megjelent egy részletes tesztvideó az egyik szerencsés tesztelő jóvoltából. Sok minden kiderül a videóból, ami sajnos angol nyelvű, de azért érdemes mindenkinek megnéznie. Néhány érdekesebb infót azért kiemelünk: A Google Glass szinte semmire sem… Read More »

Nézd meg, hogy milyen a Google Glass használat közben

Sok képet és videót láthattunk már a Google Glass-ról, de ezek nagyrészt csak azt mutatják be, hogy hogyan néz ki az okosszemüveg kívülről. Biztos sokan kíváncsik arra is, hogy milyen használni ezt az eszközt. A cikkben bemutatott videó nagyon jól szemlélteti, hogy mit is látunk akkor, ha a fejünkön van a Google okosszemüvege. A videó… Read More »