Tag Archives: vásárlás

Képeken a Google Glass új kiadása

Mostanában hatalmas volt a csend a Google okosszemüvege körül, egyre többen kezdték azt gondolni, hogy a keresőóriás végleg leállt a fejlesztéssel. Szerencsére erről szó sincs. Nemrég az amerikai FCC hivatal jóvoltából kikerült egy jó adag kép a Google Glass legfrissebb kiadásáról, ami az Enterprise Edition nevet viseli: Az új kiadás állítólag már Intel Atom processzorral… Read More »

Európában is megjelent a Google Glass!

Eddig csak az USA-ban volt kapható hivatalosan a Google okosszemüvege, de most már az Egyesült Királyságban élők is csatlakozhatnak az Explorer programhoz! A bővítés tehát csak egyetlen országot érint, de ez mégiscsak Európában van és közelebb van hozzánk, mint az Egyesült Államok. Az érdeklődők egyébként ki is próbálhatják majd a Glasst  június 27-28-án Londonban, de… Read More »

Újabb divatos Google Glass keretek jönnek!

Új keretek jönnek a Google okosszemüvegéhez, a tervező pedig nem más, mint a híres amerikai dizájner Diane von Furstenberg. Az ő nevéből jön a kollekció neve is, ami egyszerűen csak DVF lesz. A DVF kereteket június 23-án kezdik árulni a Goolge oldalán keresztül, ahol összesen 5 új keret és 8 új lencse közül választhatunk majd. Egyébként… Read More »

Már bárki vehet Google Glass-t az USA-ban!

Eddig erősen lekorlátozták azok számát, akik megvehették a Google okosszemüvegét, és leginkább csak meghívóval lehetett bekerülni. Most azonban az USA-ban megnyitották a lehetőséget bárki számára! Pár hete már volt olyan lehetőség, hogy egy napig bárki megvehette a készüléket, és sokan éltek is a lehetőséggel. A Google most kiterjesztette ezt, és az oldalukon keresztül már bárki… Read More »

Megvehető lesz a Google Glass, de csak egy napig!

Azt gondoltuk, hogy még sokáig nem lesz elérhető kereskedelmi forgalomban a Goole okosszemüvege, ezért is volt meglepő a bejelentés, miszerint 1 napig bárki megveheti majd. Eddig csak az Explorer program résztvevői szerezhették be az eszközt, de ezzel a mostani lépéssel jelentősen kibővülhet a használói kör. Persze meg kell említeni, hogy az 1 napos vásárlási lehetőség… Read More »